søndag den 28. april 2013

Hvorfor denne blog?

Jeg har desværre ikke pt. et fungerende kamera i hænde, men jeg lover billeder på indlæggene så snart det er muligt :)


Jeg elsker at lave mad.
Jeg elsker at skabe noget som andre kan nyde og få glæde af.
Heldigvis er jeg velsignet med en evne til at tilsmage retter og intuitivt vide hvad der fungerer sammen indenfor smag og aroma. Det har altid været min force.
Så det lå naturligt for mig at blive først bager - da jeg har en sød tand - og dernæst kok.
Desværre er arbejdsmiljøet, mine egen ambitioner/faglige stolthed og en manglende evne til at sige nej når folk har brug for mig, nu skyld i at jeg går sygemeldt.
The Silver Lining er så at jeg nu kan lege i køkkenet på fuld tid!

I min barndom og mit voksne liv har jeg læst, spillet PC spil, spillet rollespil, set film og i det hele taget nydt både fantasy og - i lidt mindre grad - sci-fi genrerne for fuld skrue. Og fordi jeg nu engang er miljø skadet og meget glad for mad, så har jeg en enorm trang til at genskabe den mad og de drikkevarer man ser/læser/hører om.
Jeg har også opdaget at jeg ikke er den eneste med den specifikke trang.

Jeg er storforbruger af blogs som Inn at the Crossroads og Gourmet Gaming, men er samtidigt bevidst om at ikke alle kan overskue at skulle oversætte råvarer og omregne US og UK mål til EU mål. Samtidigt er det ikke altid let at få fingre i de råvarer udenlandske opskrifter indeholder.
Så ud over mine eksperimenter med mjød, øl og vin, så præsenterer bloggen her den glade læser for let tilgængelige, testede, oversatte opskrifter. Både fra nettet og af egen kreation. Og jeg modtager gerne ønsker hvis nogen skulle ligge inde med en favorit fantasi-mad de mangler opskriften til.


Til det formål har jeg har nu oprettet bloggen her. Både fordi Facebook efterhånden er oversvømmet med mine navlepillende updates om de ting jeg brygger, bager og skaber i køkkenet. (Og stuen, og hvor der nu ellers er plads), og fordi jeg gerne vil dele med Jer. Håber I får bare halvt så meget glæde ud af at det her som jeg gør ;)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar